STARTSIDE >


                                                                                    .....og hvor er min pizza ??

PIZZASTEN

BAGESTEN TIL BRØD

PIZZASPADE / PIZZASAKS

 

HVORDAN BAGER JEG EN PIZZA ?


Læg din PIZZA-BAGESTEN på en rist i en kold ovn.
Placer risten med PIZZA-BAGESTENEN nederst i ovnen.





Forvarm ovnen på højeste trin
med både under- og overvarme.
Tænd for cirkulationsluften, hvis ovnen er udstyret med en sådan.

Efter ca. 45 minutter - afhængig af din ovns ydelse -
har din PIZZA-BAGESTEN den rigtige temperatur til bagning.

Sluk for cirkulationsluften og overvarmen.

Hvis din ovn ikke er udstyret med en separat styring af under- og overvarme,
så lad begge være tændt.

Skub derefter den tilberedte pizza over på den varme PIZZA-BAGESTEN
med et dertil egnet redskab ( f.eks. en PIZZASPADE ).



Hvis du kun ønsker at bage 1 eller 2 pizzaer,
kan du slukke helt for ovnen;
den varme PIZZA-BAGESTENEN har akkumuleret
under opvarmningen, er tilstrækkelig.

Bagetiden er ca. 5 - 7 minutter.
Din hjemmebagte pizza er som regel færdig
når pizzaens rand er hævet,
brun og sprød.

 

Vigtigtt :
Lav et par forsøg, eller "prøvekørsler", for at finde
de "rigtige" indstillinger for din ovn og den bagetid der passer til din personlige smag.


Drys en smule mel, eller semuljegryn på din PIZZA-BAGESTEN og PIZZASPADEN.
Dette forhindrer at dejen klæber fast og at pizzaen er nem at tage ud.

 

     

 

SPØRGSMÅL ??

Send os en............  !

 

     

 



ShopFactory (TM). Click Here.