|
PIZZA fra TRÆKULSGRILL Ja - men kan det lade sig gøre ??
Vores kunde,
Hej Hr. Eisele, Nu tror jeg at jeg har fundet "fidusen" og bager gode og sprøde pizzaer. Vedhæftet finder De som lovet et par fotos af en familiepizza ( 50 cm i diameter ), Vi gik frem på følgende måde :
Foto 1 : Optænding af trækulsbriketter i en grillstarter.
Foto 2 : Jævn fordeling af kullene på grillen.
PIZZA-BAGESTENEN lægges direkte på de glødende kul Stentemperaturen kan måles med et infrarødt termometer. Ved temperaturer der er meget højere, er der en risiko for,
Foto 4 : Den runde pizzadej Den forbagte dej bliver Derefter lægges fyldet Læg låg på ( her en pizzaplade ) og bag pizzaen indtil osten danner bobler.
Foto 5 : Nu er den sprøde familiepizza klar til at blive spist ! Der er rigeligt til en familie med 3 børn
Vi fra www-pizza-bagesten.dk synes den ser rigtig lækker ud !
SPØRGSMÅL ??
|