STARTSIDE >


 

     

 

PIZZA fra TRÆKULSGRILL

Ja - men kan det lade sig gøre ??

 

Vores kunde,
Dr. M. Hüttemann
sendte os følgende mail med sine erfaringer, inklusive fotos :

 

Hej Hr. Eisele,

Nu tror jeg at jeg har fundet "fidusen" og bager gode og sprøde pizzaer.
Det var ikke så let at håndtere den store pizza i starten, men jeg har lært det på den hårde måde.

Vedhæftet finder De som lovet et par fotos af en familiepizza ( 50 cm i diameter ),
som er sprød og bagt på "Deres" PIZZA-BAGESTEN str. "BBQ 500" ( specialfremstillet )
på en trækulsgrill ( standardstørrelse 50 cm ).

Vi gik frem på følgende måde :





 

 

 

 

 

Foto 1 :

Optænding af trækulsbriketter i en grillstarter.

 

 

 

 

 





 

 

 

 

Foto 2 :

Jævn fordeling af kullene på grillen.

 

 

 

 





 


Foto 3 :

PIZZA-BAGESTENEN lægges direkte på de glødende kul
og opvarmes til 230° - 250° C.

Stentemperaturen kan måles med et infrarødt termometer.
( fås i elektronikforretninger )

Ved temperaturer der er meget højere, er der en risiko for,
at pizzabunden brænder på og bliver sort og uspiselig

 





 

Foto 4 :

Den runde pizzadej
forbages først ca. 5 minutter
uden fyld
for at lette håndteringen.

Den forbagte dej bliver
på denne måde mere fast
og klæber ikke mere og
 det er heller ikke nødvendigt
med ekstra mel.

Derefter lægges fyldet
på pizzabunden som trækkes
over på den varme PIZZA-BAGESTEN
med et bræt, eller et
andet jævnt og fladt underlag.

Læg låg på ( her en pizzaplade ) og bag pizzaen indtil osten danner bobler.





 

 

 

 

Foto 5 :

Nu er den sprøde familiepizza klar til at blive spist !

Der er rigeligt til en familie med 3 børn
- 6 / 10 / 13 år -

 

 

 

 

Vi fra www-pizza-bagesten.dk synes den ser rigtig lækker ud !

 

     

 

SPØRGSMÅL ??

Send os en............  !

 

     

 



ShopFactory (TM). Click Here.